Kovácsi Gábor

Szakterület
természetgyógyász, masszázs terapeuta, Evminov terapeuta
Bemutatkozás

"Célom, hogy segítsek a hozzám fordulóknak,
javítsak pácienseim állapotán, csökkentsem panaszaikat..."

Tíz éve foglalkozom gerincproblémás páciensekkel. Tapasztalatom szerint nincs két egyforma gerinc, nincs két egyforma probléma, ezért igyekszem mindig személyre szabott kezelést összeállítani.
Célom, hogy segítsek a hozzám fordulóknak, javítsak pácienseim állapotán, csökkentsem panaszaikat, a manuálterápia, a Dorn terápia, a Breuss masszázs, a thai masszázs, az ízület mobilizációs technikák, a trigger pont terápia, a reflexológia, és az egyedi Evminov gerinctorna segítségével.
 
Alkalmazott terápiák
Derék és Nyak protokoll - ÚJDONSÁG!
Phd. Dr. Papp János által kifejlesztett különleges kezeléssor mozgásszervi problémák kezelésére. Az úgynevezett “protokoll” eljárások ötvözik a modern nyugati oszteopátia és a hagyományos kínai orvoslás manuálterápiás módszereit.
A meghatározott sorrendben végzett lazító és nyújtó fogások, a kineziológiai tapasz és a fülakupunktúra együttes alkalmazása biztosítja a gyors és eredményes gyógyulást.
A kezelés időtartama: 90 perc
 
Breuss gerincmasszázs

Lazító, energetizáló hátmasszázs mely oldja a lelki és testi feszültségeket és segíti a szervezet öngyógyító mechanizmusainak beindulását. Ez a masszázs a legideálisabb a gerincoszlop mély izmainak ellazítására valamint a Dorn porckorong -terápiára és az ízületi mobilizációra való előkészítésre. Ez a masszázs kiválóan alkalmas a stresszes életvitel okozta izomfeszültségek oldására, illetve egyfajta reflexzóna masszázsként hat az idegrendszerre és a gerincvelő által beidegzett belső szervekre is.
 
Dorn gerincterápia
A Dorn-féle gerincterápia egy kézzel végzett kíméletes korrekciós gerincterápia, amely a gerinc és a test ízületeinek a megfelelő helyzetbe visszaállításával éri el hatását.
Gerinc megbetegedéseinek kezelésénél egyik leggyakrabban alkalmazott módszert a német Dieter Dorn dolgozta ki. Nem tett mást, mint egy, a feledés homályába merülő népi gyógymódot fejlesztett tovább. A terápia néhány évtized alatt nagy népszerűségre tett szert hazájában, de a világ számos más országában - így Magyarországon is. Enyhébb elváltozásoknál egy-két alkalommal végzett terápia után, súlyosabb esetben négy-öt alkalom után már komoly javulás várható pusztán a gerinc korrigálásával.
 
Trigger pont terápia

A triggerpont a vázizmon belül egy erősen irritált, „begörcsölt“ terület, mely sokszor kb. borsónyi nagyságú. Ez a csomó egy állandóan görcsben álló izomhoz hasonlítható, a vázizmon belül.
Minden izomhoz tartozik egy-egy terület, ahová a trigger pontból fájdalom sugárzik ki. A fájdalom helye alapján könnyen lokalizálható a harántcsíkolt izom, ezáltal pedig a kezelendő terület.
Teniszkönyök, golfkönyök, vállfájdalmak, fejfájás, karba sugárzó fájdalmak, hátfájás, derékfájás esetén alkalmazom ezt a terápiát. Egy izomcsomó kezelése pár percet vesz igénybe, de hónapok óta fennálló problémákat szüntethet meg.
 
Ízületmobilizációs technikák
Ez egy komplex egész test kezelés, melynek alapját a hagyományos kínai gyógyászat tudása adja. A kezelés során az egész testet átmozgatom, a merev izmokat fellazítom, szükség esetén az izmokat összehúzó trigger pontokat kezelem, majd az ízületekben található ún. funkcionális blokkokat oldom speciális kimozgatásokkal és műfogásokkal.
A gerincoszlop, csípőízület, térd, váll és könyök, valamint a kisízületek átmozgatásával, mobilizálásával felszabadulnak az ízületi blokkok, melyek a legtöbb esetben az ízületi és gerincfájdalmak megszűnését is eredményezik.

Thai masszázs
A nyugati masszázsokkal ellentétben a thai masszázs nem az izmokat dolgozza meg, hanem elsősorban a test energiáit aktivizálja, ritmikus akupresszúrás nyomásokkal végig a test energiavonalai mentén. Ha az ember egészséges, az életenergia akadálytalanul áramlik ezeken a csatornákon, viszont ha elzáródnak, az energiaáramlás zavara hosszabb távon különböző betegségeket okozhat.
Az energiablokkok felszabadításával helyreáll a test harmóniája, aktivizálódik öngyógyító ereje, erősödik az immunrendszer, megszabadulunk a feszültségektől.
 
Evminov gerinctorna

A módszer leginkább a súlyfürdő és a gerinctorna keresztezéseként írható le, mely segítséget nyújt a gerincfájás megelőzésben, mind a gerincet érintő betegségek kezelésében vagy a műtét utáni felépülésben.
 
A módszer lényege, hogy:

 1. Tehermentesíti a gerincet adagolt / fokozatos nyújtások által.gerinc tehermentesítése a saját testsúly és a gravitáció hatására történik. A finom gerincnyújtás csökkenti a porckorongon belüli nyomást így a hátfájdalmat.
 2. Megteremti a porckorong regenerálódáshoz szükséges feltételeket.Ezt a kis amplitúdójú mozgásokból álló statikus és dinamikus gyakorlatokkal érjük el, melyek a gerinc, ill. porckorong regenerációjához, valamint a csigolyákat stabilizáló mély hát- és hasizmok megerősödéséhez vezetnek.

/assets/media/0123.jpg
Bejelentkezem

Aszalós Kinga Zsuzsánna

Szakterület
Evminov Terapeuta Hálózat és Gerinc és Egészség Központ ügyvezető igazgatója, optometrista
Bemutatkozás

Aszalós Kinga Zsuzsánna, az Evminov Gerinc és Egészség Központ és az Evminov ​T​erapeuta ​H​álózat vezetője. Közgazdász diplomáját a Budapesti Gazdasági Főiskolán, optometrista végzettségét pedig a SOTE-n szerezte. Az elmúlt közel két évtizedben, szintén egészségügyi területen, a látszerész szakmában tevékenykedett, és jelenleg is várja a Egészség Központban optikai szolgáltatásokkal, szemvizsgálatra meglévő és jövőbeli vendégeit!

Kereskedelmi igazgatója volt egy magánoptikákat tömörítő hálózatnak, mely mára az egyik legjelentősebb piaci szereplővé nőtte ki magát. A szemvizsgálattal sem hagyott fel, melyet egyik hivatásának tekint. Az Evminov Központ létrehozása, és az Evminov módszer rendszerszintű bővítése, új kihívások felé terelte, és minden eddigi tudását​,​ valamint a hálózatépítésben szerzett tapasztalatát annak szenteli, hogy a ma már népbetegségnek számító porckorongsérves betegek, és egyéb mozgásszervi panaszokkal élők, mihamarabb rátaláljanak erre a rendkívül hatékony a módszerre és a megfelelő szakemberre.


Dr. Lukács István

Szakterület
háziorvos, gerincterapeuta, akupunktőr
Bemutatkozás

2003-ban szereztem orvosi diplomát a Pécsi Tudomány Egyetemen. Pályám során, a mindennapokban szembesültem azzal, hogy milyen nagy szükség van a hatékony és hosszútávú fájdalomcsillapító technikákra, hiszen előbb vagy utóbb szinte mindenkinél kialakulnak fájdalommal járó mozgásszervi problémák.

Filozófiám szerint, ha sikerül helyreállítani a megváltozott izomtónust a problémás területeken, akkor okilag leszünk képesek megszüntetni a fájdalmat. Ez sokszor lehetséges műtét és/vagy tartós fájdalomcsillapító tabletták szedése nélkül is.

Alkalmazott technikák: akupunktúra, kötőszövet lazító technikák (CST, FRSB, Köpöly), kineziológiai tapasz.

Szeretettel várok mindenkit, aki már megunta a fájdalmait!


Friedmann Éva

Szakterület
gyógytorna, kinezio taping, SMR henger, McKenzie terápia, pilates , gerincjóga , LoveYourBelly
Bemutatkozás

Tanulmányaimat 2009-ben fejeztem be a Semmelweis Egyetem Egészségügyi főiskoláján gyógytornász szakon. Járóbeteg szakrendelésen helyezkedtem el, így munkám elég változatos volt: ortopédiai, reumatológiai, neurológiai és traumatológiai esetekkel is naponta találkoztam, és szereztem tapasztalatot kezelésükben.

Gyermekeim születése után kezdtem új területekkel foglalkozni, a szétnyílt hasizom kezelésével valamint jógával.

Az elmúlt években igyekeztem olyan képzéseken és tanfolyamokon részt venni, melyek még hatékonyabbá tehetik a munkámat:

- McKenzie A,B kurzus

- Szegmentális stabilizációs tréning

- Kineziotaping

- SMR henger képzés

- Pilates oktatóképzés

- LoveYourBelly oktatóképzés

- Gerincjóga oktatóképzés

Várok szeretettel mindenkit, aki gyógyulni szeretne, vagy szeretné megelőzni a panaszok kialakulását.


/assets/media/hetyey-veronika.jpg
Bejelentkezem

Hetyey Veronika

Szakterület
Gyógytornász, Evminov terapeuta, kinesio taping, Fascia terápia
Bemutatkozás

Gyógytornász diplomámat 2017-ben szereztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán. Egyetemi tanulmányaim mellett lehetőségem volt mélyebb betekintést nyerni a reumatológiai, ortopédiai és traumatológiai kórképek rehabilitációjába, valamint sportolókkal végzett sérülés prevenciós tréninget vezettem.

Diplomám megszerzése után a Mozgásjavító Intézetben helyezkedtem el, ahol mozgássérült gyermekek mindennapos fejlesztésével foglalkoztam. A gyermekek gyógytornáját továbbra is szívügyemnek tekintem, így itt, az Evminov Központban is szeretettel várom őket.

Folyamatosan törekszem tudásomat bővíteni, tanfolyamokon részt venni.

Nagyon fontosnak tartom a preventív gyógytornát, és a már kialakult panaszok enyhítésében is szívesen nyújtok segítséget.

Fontosnak tartom továbbá, hogy pácienseim értsék, hogy mely gyakorlatot miért végzünk, így ők is aktív résztvevői legyenek saját gyógyulásuknak


/assets/media/harmath-kata.jpg
Bejelentkezem

Harmath Katalin

Szakterület
gyógymasszőr, Evminov terapeuta, felnőtt szakápoló
Bemutatkozás

Alapfilozófiám: "Minden kialakult állapoton lehet javítani! Ha együtt teszünk érte, biztosan sikerülni fog!"

Harmath Katalin vagyok, gyógymasszőr, felnőtt szakápoló. A hozzám forduló pacienseknek abban segítek, hogy a „rohanó életmód” miatt kialakult mozgásszervi betegségekből minél hamarabb felépüljenek.

A leggyakrabban előforduló derék, hát, nyak izomfájdalmait komplex – holisztikus szemléletű - terápiával kezelem. Ennek része a gyógymasszázs, a Trigger pont terápia, a köpölyözés és az akkupunkturás pontok stimulálása. A kezelések során alkalmazom a doTERRA cég magas minőségű speciális illó olajait is.

A kezelések szerves részét képezi az Evminov gerincpad használata is. A masszázs után végzett speciális tornagyakorlatok rendkívül megsokszorozzák a regeneráció gyorsaságát, a kezelések hatékonyságát.

Ahol szükséges, ott kinesiotape alkalmazásával érek el hosszú távú hatást, hogy a kezelés után még napokig segítsem az adott izomzat, ízület regenerációját.

Speciális terület a kismamák derekának kezelése, illetve a növekvő pocak kinesiotape-el való tehermentesítése, hogy ezzel is csökkentsem a derékra, hátra nehezedő teher okozta fájdalmakat.

 


/assets/media/ratkovits-viktor.jpg
Bejelentkezem

Rakovits Viktor

Szakterület
gyógymasszőr, Evminov terapeuta, kettlebell edző
Bemutatkozás

Rakovits Viktornak hívnak és 2009-ben végeztem a budapesti Fitness Akadémián, gyógymasszőrként. A gyógymasszázs mellett Dorn-Breuss terápiát, kinesiotape-et, monoszegmentális oszteopátiát és Evminov gerincterápiát is tanultam.

A masszázs mellett kettlebell oktatással foglalkozom, és ez a sport egyben a hobbim is.
Szinte egész életemben sportoltam valamit, de a meghatározóbb az 11 év volt, amikor a BSE kajak-kenu szakosztályának kenu versenyzője voltam. Már ekkor rendkívül érdekeltek a különféle masszázstechnikák, melyek alkalmazásával jobb eredményeket értünk el.
A szakmai utam egy darabig más irányba terelődött, de biztosan állítom, hogy életem legjobb döntése volt visszakanyarodni az origóhoz. Gyógymasszőri és edzői munkám során érzem, hogy munkám igazán megbecsült és nem hiábavaló.

A legszebb dolog amikor sikerül valakinek visszaadni az egészségét és jó közérzetét!

 


/assets/media/roland-20191126-1000.jpg
Bejelentkezem

Szin Roland

Szakterület
mozgásterapeuta és masszőr
Bemutatkozás

Saját régebbi mozgásszervi problémáim kezelése indítottak el azon az úton, hogy másoknak is segítsek fájdalom nélkül élni.
Mi a mozgásterápia?
A mozgásterápiában több technikát vegyítve használok, alapos kikérdezés és tesztelések után. Igyekszem minden egyes vendégnek a saját állapotához legjobban illő technikát alkalmazni.
Javarészt fascia technikákat alkalmazok, amik nagy segítséget tudnak nyújtani mozgásszervi és belszervi problémák kezelésében is.
Mi a fascia? 
Az egyik legfontosabb szöveti rétegünk, ami a mozgásunkat kivitelezi, lehetővé teszi a fájdalommentes mozgást, valamint befolyással tud lenni a szervek működésére is. Ezekkel a technikákkal igen gyorsan és hatékonyan lehet kezelni a fájdalmat, mindenkinek személyre szabottan. 
Ezek mellett igyekszem nem elhanyagolni a klasszikus masszázsokat sem, hogyha valaki lazítani szeretne egy jót, vagy feltöltődni. 

Technikák, amikkel dolgozom:

 • FDM: Egy modell, ami a fájdalmat és szöveti sérülést írja le tesztek alapján és állítja fel a megfelelő kezelést.
 • Viscerális kezelések (belszervi kezelések)
 • Strain-Counterstrain: Tender-pont technika. Segítségével vissza lehet nyerni a test helyes statikáját, de kiváló technika például szédülés ellen, fülzúgás ellen.
 • Flossing
 • Fájdalomcsillapító, fascia mobilizáló technika
 • Kinesiotape
 • Köpöly
 • Hegkezelés
 • Masszázs

Keressenek bizalommal! 


/assets/media/jakab-krisztina-1000.jpg
Bejelentkezem

Jakab Krisztina

Szakterület
Gyógymasszőr
Bemutatkozás

A középiskolai tanulmányaim után irodai munkát végeztem és úgy éreztem hogy ez nem az én világom. Mindig érdekelt az anatómia, minden, ami az egészségüggyel kapcsolatos,és az embereken való segítség,így pályát váltottam,és elvégeztem a gyógymasszőri szakmát.

Szakmai tapasztalat
Tanulmány éveímet 2012-2014-ig Gyógymasszőrként végeztem. A szakmai gyakorlatomat az Országos Rehabilitációs Intézetben (ORFI) ban töltöttem és vizsgáztam. Kettő évet Veresegyházon a Misszió Egészségügyi Központban dolgoztam. Közel 4 évet 2019 májusáig az Országos Rehabilitációs Intézetben (ORFI) -bandolgoztam,ahol a kórházi munkám során,orvosokkal,gyógytornászokkal egy osztályon dolgoztam együtt,ahol megismertem és megtapasztaltam a reumatológiai betegségeket, a betegekkel való kapcsolat teremtést , és a fizioterápiával összefüggő kezeléseket .Lehetőségem volt a tanulókat oktatásban részesíteni, megismertetni velük a gyógymasszőri szakmának gyakorlati és elméleti részeit. A tanulmányaimat folyamatosan bővítem,és bővíteni fogom a jövőben.

2017- ben prof. Daróczi Judit Bőrgyógyász,és Nyiroködéma speciálistánál végeztem a nyiroködéma komplex kezelését a Kellen magán kórházban, és az István kórházban szereztem a szakmai gyakorlatomat és vizsgáztam. 2016 -ban Acut- tapinget, és Dorn terápia és Breuss masszázst, 2018,és 2019 - ben FDM terápiát , 2019-ben Dinamic Flossingot végeztem el.

A mozgásterápia terén a szakmámat a munkám szeretete, és az embereken való segítség motiválja.

Továbbképzések

 • Acut- tape
 • FDM I-III
 • Dinamic Flowsing
 • Dorn terápia és Breuss masszás
 • Nyiroködéma komplex kezelés (drenázs és fáslizás)

Tagságok
Magyar Egészségügy Szakdolgozói Kamara

A Gerinc és Egészség Központban szerdánkánt várom a kedves pácienseimet a megfelelően kiválasztott kezelésekre - egy kellemes kikapcsolódás céljából masszásra, vagy reumatológiai betegségek kezelésére, sport sérülések, nyirokrendszer ödémás kezelésre, acut és krónikus ízületi és izom fájdalom esetén!

Bejelentkezés szükséges!


Henter Katalin

Szakterület
masszázsterapeuta, kettlebell edző
Bemutatkozás

Régóta foglalkoztat az egészséges életmód témaköre, történetem a sporttal kezdődött. Gyermekkoromtól kezdve többféle mozgásformát kipróbáltam, mígnem beleszerettem a kettlebellbe. Ez közel hét éve történt és ez irányú rajongásom azóta is töretlen. Így lettem közgazdászból kettlebell edző.

Emellett az egészséges életmód iránti érdeklődésem arra ösztönzött, hogy a mozgáson kívül más területek felé is elinduljak, ezért természetgyógyászatot kezdtem tanulni, mely szinte automatikusan hozta magával a különféle masszázsok iránti kíváncsiságot és mivel magam is rendszeresen járok masszőrhöz, nem kellett győzködni arról, hogy akár csak egy frissítő, lazító masszázs is mennyire sokat képes hozzáadni az ember jó közérzetéhez. Mivel mindig is érdekelt az emberi test működése, a gerinc és az ízületek egészsége, ezért edzői tevékenységem mellett elkezdtem svédmasszázzsal foglalkozni, melyet 2018-ban kiegészítettem egy talpmasszázs képzéssel is.

Szolgáltatásaimat 2019-ben tovább bővítettem:

DoTerra Aromatouch® technika

Az aromaterápiában az illóolajok széleskörű felhasználása válik lehetővé. Általánosan segítik az ellazulást, pihenést, regenerálódást, azonban terápiás, gyógyhatásukról is ismertek. Használatukkal megelőzhetőek bizonyos panaszok, kezelhetőek fájdalmak.

A doTerra illóolajai 100% tisztaságú, esszenciális olajok. Az Aromatouch technika során 8 különféle illóolajat, illetve olajkeveréket alkalmazunk, melyek úgy lettek összeválogatva, hogy az alábbi hatást élvezhessük: stresszoldás, immunrendszer támogatása, gyulladáscsökkentés és a homeosztázis helyreállítása. Az olajokat egy kimondottan lágy masszázstechnikával simítjuk a bőrbe, a kezelés a háton történik, egyes olajokkal a kezeket és talpakat is kezeljük.

Access Consciousness Bars®

"Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém!"

Ha most azonnal megváltoztathatnál valamit az életedben, mi lenne az? Mennyi energiát fektetsz abba, hogy fenntartsd jelenlegi állapotodat? Hajlandó lennél mindent, ami ezt létrehozza elengedni?

Az Access egy olyan eszköz, mely a nagyobb tudatosság elérését tűzte ki célul. Egy olyan mindent magába foglaló tudatosságot, mely mentes az ítélkezéstől. Nem küzd a valósággal és nem azt nézi, hogy ebben a valóságban mi a rossz. Célja, hogy rávilágítson, hogy több választásunk van, mint gondolnánk. Segítségével éberebbé válhatunk a környezetünkre és ha elég nyitottak vagyunk rá, új nézőpontból szemlélhetjük saját magunkat, így könnyebben szabadulhatunk meg régi beidegződéseinktől és a saját magunk által felállított korlátainktól. A változás mértéke rajtunk múlik. 

 Az Access Bars® kezelés egy kellemes, ellazító érintésterápia, melynek során a fejen lévő 32 pontot (bars) kezelünk. Ezekhez a pontokhoz különböző életterületeinkkel kapcsolatos meggyőződéseink, hitrendszereink, beidegződéseink, ítéleteink, stb. tartoznak. A kezelés során mélyen megnyugszol, tested, lelked ellazul, zakatoló elméd lecsendesül.

Neked ajánlom, ha:

  > túl sok a stressz a hétköznapjaidban,

  > folyton egyazon problémakörben találod magad és nem jutsz előrébb a megoldással,

  > sokat fáj a fejed, kavarognak a gondolataid,

  > túl zárkózott vagy és ezen szeretnél változtatni,

  > szeretnél több örömöt és könnyedséget az életedbe,

  > szeretnél könnyebben döntéseket hozni,

  > szeretnél javítani kapcsolataidon, vagy újakat kialakítani,...

Örömmel tölt el, ha tevékenységemmel hozzájárulhatok embertársaim testi-lelki jóllétéhez, ezért munkámat szívvel-lélekkel végzem, hogy Te is jobban érezd magad a bőrödben.

Kedden és csütörtökön reggel kettlebell edzést tartok a Gerinc és Egészség Központban. Az első alkalomra telefonos bejelentkezés szükséges. Péntekenként pedig svéd - illetve talpmasszázsra, DoTerra Aromatouch® kezelésre, illetve Access Consciousness Bars® kezelésre várom kedves vendégeimet. 


Lázár Tamás

Szakterület
Japán-masszázs terapeuta
Bemutatkozás

Lázár Tamás vagyok, japán-masszázs terapeuta.

Hosszú évekig dolgoztam különböző munkahelyeken, általában olyan munkát végezve, amihez nem volt kedvem, és nem is nagyon érdekelt.  Aztán egyszer feltették a kérdést: mégis mi lenne az a foglalkozás, amit jókedvvel és örömmel végeznék. Nagyon jó kérdés volt, elgondolkodtatott...Végül rájöttem, hogy számomra az lenne a legjobb, ha tudnék segíteni valahogy az embereknek.
A sógornőmnek köszönhetően megismertem a japán masszázsterápiát, tőle hallottam róla, hogy milyen eredményes és hasznos ez a módszer. Nagyon megtetszett, mindent tudni akartam róla. Nem sokkal később volt szerencsém a legjobb itthoni szakembertől tanulni, amiért azóta is nagyon hálás vagyok. Azt mondhatom, fanatikus lettem, imádom a hivatásomat, segíthetek másokon, és mára már ismeretlen számomra a munka szó.

A japán masszázs nyomó-gyúró masszázsfogásokból, akupresszúrából és ízületi helyreigazító mobilizációból áll össze. A földön (matracon) könnyű, vékony öltözetben történő masszázst mindig az adott páciensre szabva alkalmazzuk. 
A japán masszázs alapja a szimmetriaelmélet. Az emberi testet a medencéhez kapcsolódóan egyenlően támasztja alá a két láb. Ha valamilyen ok következtében a medence vízszintes helyzete megváltozik, a testsúly több mint fele az egyik lábra helyeződik, ezáltal a test szimmetriaközpontja eltolódik, ami mind a mozgásrendszer, mind a belső szervek működésében komoly elváltozáshoz vezethet. A medence és a gerincoszlop helyzetének egymáshoz való rendezése az alapja a japán masszázsterápiának. Ennek sikeressége a betegség lefolyásának és a tünetek csökkentésének a kulcsa. 

Alkalmazási területek:

 • betegségmegelőzés
 • az egészség fenntartása
 • az immunrendszer erősítése
 • a teljesítmény fokozása
 • a már kialakult betegségeknél a szervezet öngyógyító folyamatainak beindítása
 • mozgásszervi problémák (ízületi és gerincbetegségek – sérv)
 • műtétek utáni rehabilitáció
 • sportsérülések
 • fejfájás, migrén
 • belgyógyászati kísérőtünetek
 • fiatalkori gerincelváltozások
 • szülés utáni statikai problémák helyreigazítása
 • meddőség 

2018 szeptemberétől szeretettel várlak a Gerinc és Egészség Központban japán masszázsra!


/assets/media/bagameri-bende_1.jpg
Bejelentkezem

Bagaméri Bende

Szakterület
Masszázsterapeuta, Evminov terapeuta
Bemutatkozás

Az optimalizált életnek és a köré szerveződő tevékenységeknek évek óta fontos szerepet tulajdonítok. Mindig is szerettem emberekkel foglalkozni és segítséget nyújtani. Az egyik legjobb döntés volt, hogy jelentkeztem és elvégeztem a gyógy- és sportmasszőri képzésemet. Utamon nem álltam meg, komoly terveim vannak az egészségügyi pályán és folyamatos tovább képzések vannak beütemezve a naptáramban. Az Evminov tornához saját súlyosbodó gerinc panaszaim vezettek el, ugyanis egy ideig megállíthatatlanul száguldottam az ágyéki porckorong sérv irányába. Miután elvégeztem a tanfolyamot és instructor lettem, hamar kikezeltem magamat is a torna és pad segítségével. Most jelenleg tünetmentes az állapotom és büszkén hirdetem a módszert. Sajnos azt látom, hogy a 21. században az egyik legnagyobb üzlet a betegség, pedig ennek fordítva kellene lennie… Szeretném, ha az egészség lenne az üzlet, ezért szerencsésnek érzem magam, hogy az Evminov Gerinc és Egészség Központ munkatársaként részese lehetek egy remek egészségfejlesztő programnak.

Csütörtöki és pénteki napokon várom kedves pácienseimet a Központban.


/assets/media/jelinko-orsolya-1000px.jpg
Bejelentkezem

Jelinkó Orsolya

Szakterület
masszázsterapeuta, hegkezelés, fascia terápia, kinesio tape
Bemutatkozás

Életem mindig a segítő szakma körül mozgott: masszőrként, gyógymasszőrként, ápolónőként dolgoztam. Nyolc évvel ezelőtt
kezdtem el masszázstechnikákkal foglalkozni. Azóta folyamatosan dolgozom, képzésekre járok, szenvedélyemmé vált a hivatásom, egyre sokrétűbben, egyre nagyobb szakmai alapossággal tudok segíteni másoknak. Előszeretettel ötvözöm az egyes technikákat annak függvényében, kinek mire van szüksége.
A legfontosabb, hogy a kezelés során mérséklődjön a stressz, oldódjanak az izmokban, a fizikai testben felgyülemlett feszültségek, hogy vendégeim feltöltődve, jó állapotban térjenek vissza a hétköznapokhoz.
Kezeléseim holisztikus szemléletűek és személyre szabottak, az állapotfelmérés alapján a feltártakhoz igazítom kezelési javaslatomat, attól függően, hogy kinek mire van szüksége az adott pillanatban. Legyen az Carpal tunnel, vállproblémák, csípőízületi kopás,
gerincproblémák, derékfájdalom, karzsibbadás, lábzsibbadás, gerincsérv, vagy nyaki fájdalmak attól függően ki mivel érkezik. Legyen szó bármelyik állapotról, ha szeretnéd, segítek és elkísérlek a gyógyulás felé vezető úton!:)
Számos technikával ismerkedtem meg, mindegyik önmagában és külön-külön is hozzátett ahhoz, aki ma vagyok.

A következő területeken fejlődhettem:

 • Afad1, Afad2 (fasciális technikák)
 • gyógy - és sportmasszázs
 • svédmasszázs
 • aromaterápiás testkezelések,
 • köpöly kezelések
 • fasciális tréning
 • kinesio tape
 • Magnevit terapeuta
 • talpmasszázs
 • Theta Healing konzulens
 • Metamorf masszázs
 • lágy csontkovácsolás
 • KoroKan masszázs

Szerdai napokon tudunk találkozni a Gerinc és Egészség Központban előre egyeztetett időpontban!


Bernáth Ágnes

Szakterület
gyógymasszőr, mozgás-masszázs terapeuta, fizioterápiás szakasszisztens, sportoktató, pedagógus
Bemutatkozás

Az életem gyermekkorom óta összekapcsolódik a gyógyítással. Mindig volt bennem valami belső kényszer, ami arra sarkallt, hogy képezzem magam, hogy segíteni tudjak másoknak.

Gyógyító pályám elején shiatsut tanultam Madocsai Eszternél, ami meghatározó volt életem további szakaszában is. A lovakkal való találkozás szintén újabb lökést adott gyógyító pályafutásomnak. Velük kapcsolatban a gyógyításnak egy egészen más szintjét volt szerencsém megtapasztalni. 20 évig foglalkoztam készségfejlesztéssel, mozgásszervi és mentális problémákra egyaránt.

2007-ben lettem hivatalosan is gyógyító. Azóta is folyamatosan tanulok, és egyre inkább úgy érzem, hogy nagyon kevés, amit tudunk. A legtöbb, amit tehetünk, és a legkevesebb, amit tennünk kell: segíteni a beteg testének gyógyítani önmagát!  

Igyekszem megkeresni az okokat és megérteni azok természetét, hogy segíteni tudjak a betegnek a gyógyulásban. Általában integrált terápiákat alkalmazok, hiszen testünk is rendkívül komplex rendszer és reakciói egyediek. Úgy gondolom, hogy adott esetben a beteg érdekében minden eszközt és módszert meg kell ragadni, ami a gyógyulást szolgálhatja. A legfontosabb, hogy a páciens megismerje, és megértse testének folyamatait, reakcióit, hiszen a gyógyulás jelentős mértékben rajta múlik. 

Tapasztalataimat köszönöm betegeimnek, pácienseimnek, kollégáimnak és mestereimnek.

Fordulhattok hozzám konkrét mozgásszervi, belszervi, vagy akár mentális problémákkal is, de ha ”csak” pihenni, kikapcsolódni vágytok, akkor is szeretettel várlak bennetek!

Integrált gerinc- és egyéb mozgásszervi terápiák

(kineziotape, Trigger és Tenderpont terápia, FDM (Fascia Disztorziós Modell) Dynamic Flossing, izületi mobilizáció és stabilizáció, lágyrész manuálterápia, fascia technikák, szegmens- és kötőszöveti masszázs, mikrorendszerek, akupont-rendszer alkalmazása HKO alapján)

gerincproblémák, hát- és derékfájdalmak, gerincsérv, a gerinc egyéb degeneratív elváltozásai, derék és keresztcsont fájdalmai
egyéb krónikus vagy akut, fájdalommal és mozgásbeszűküléssel járó mozgásszervi problémák, ízületi kopások, váll, könyök, csukló, csípő, térd, boka kezelése (pl. fagyott váll sy., tenisz- és golfkönyök, karpális alagút sy., Düpüyten sy., csípő ízületi arthrózis, medence félállás)
műtét utáni rehabilitáció, hegkezelés (protézisek, traumás sérülések –törések, izomszakadások, szalagszakadás, porcsérülés, belszervi műtétek)

Sportmasszázs

(kineziotape, FDM, Floss, ízületi mobilizáció és stabilizáció, fascia mobilizáció)

 • friss sportsérülések gyors ellátása
 • sportsérülések megelőzése, rehabilitációja
 • sportág specifikus túlterhelések felmérése, kezelése
 • edzéscélok támogatása

Dorn-Breuss Integrált gerincterápia

(gerinc- és ízületi korrekció, gerincnyújtó porckorong masszázs)

Fej-nyak és állkapocs kezelés

A fenti régió problémái, fájdalmai, mozgásbeszűkülései és blokkjai számos probléma forrásai, amik a képalkotó diagnosztika számára láthatatlanok, és ezért kezelésük nehézkes és időigényes.

 • fejfájás, migrén
 • szédüléses rosszullétek, dezorientáltság, egyensúlyzavar
 • fülzúgás
 • fül- és fogfájás, állkapocs fájdalmai, fogcsikorgatás, állkapocsgörcs
 • gombóc érzés a torokban, rágási és nyelési nehézségek
 • hirtelen, ismeretlen hátterű látás- és hallásromlás, szemfenéki kapilláris szűkület
 • szorongás, rossz közérzet, feszült idegállapot, stressz
 • memória zavar, feledékenység

Ezen kívül foglalkozom még:

 • Kranioszakrális terápiával
 • Tuina terápiával
 • Tibeti hangterápiával

Keddenként és csütörtökönként várlak az Gerinc és Egészség Központban. (1055, Budapest, Honvéd u. 38.)


/assets/media/sajtosorsi-1000.jpg
Bejelentkezem

Sajtos Orsolya

Szakterület
Lomi Lomi masszázs terapeuta, dúla, drámapedagógus
Bemutatkozás

Sajtos Orsi vagyok, Lomi Lomi masszázs terapeuta, dúla, drámapedagógus.
Ez a hármasság a masszázstevékenység során is jól kiegészíti egymást, hiszen az embert holisztikus egészként, a test, lélek, szellem egységében közelíti meg. 
Munkám során is erre törekszem, hogy a kezelés elindítson egy előre vivő folyamatot a klienseim adott élethelyzetében. 
A fő tevékenységeimbe tartozik a dúlaság: Várandós támogató Lomi Lomi masszázzsal, de nagy szeretettel és odafigyeléssel várok kisgyermekeket is, akik nagyon befogadók erre a típusú kezelésre. Illetve mindenkit, akit ez a típusú masszázs megszólít. 
Szolgáltatásaim:
-teljes Lomi Lomi kezelések
-templomi stílusú Lomi Lomi masszázs
-wellness Lomi Lomi masszázs
-forró lávaköves masszázs 
-Kismama masszázs 
-Gyermek masszázs 
-mélyréteges arc-és fejmasszázs

Pár gondolat a Lomi Lomiról:

Sokan kérdeztek, mi is a Lomi Lomi? Mire számítsatok, mit várjatok egy kezeléstől?
Csak a saját megtapasztalásaimból fakadó vallomással próbálok válaszolni:
A Lomi Lomi egy Hawaii technika, masszázs, testmunka, mégis sokkal több, hiszen egy mélyebb megismerés, megtapasztalás önmagunkról, helyünkről a Teremtésben és a Teremtett világ rendjében, melynek során pont az elvárásaink, görcsös ragaszkodásaink, amiket elengedünk. Így beinditva egy lüktető, dinamikus áramlást, s öngyógyító energiát.
Az egyik legfontosabb, legmeghatározóbb élményem volt a Hawaii világképpel az Élet tiszteletén alapuló életszemlelettel való találkozás és az ebben gyökerező Lomi Lomi masszázs és testmunka megismerése.
A létezés egyik olyan állapota ez, amit a szeretet, elfogadás, - ALOHA, védelmezés, tökéletes biztonságban levés hát át.
Segít a saját rendszerén belül elindítani azt a melyről fakadó őserőt - MANA ami hozzásegít, hogy beinduljanak öngyógyító folyamataid: mentális, érzelmi és fizikai síkon egyaránt. Segít rendezni a kapcsolódásod a természethez, Földanyához:hiszen az egész Hawaii világképet ez a csodálatos tisztelet és összhang jellemzi. Segít felfedni lappangó, mély elfojtásainkat, rendezni kapcsolatainkat.
Miközben elrepít, kiemel egy ringató táncban - HULA. Amit leginkább a tenger hullámzásához, a víz elem átmosó, átminősítő erejéhez illetve az anyaméh biztonságához tudnék hasonlítani.
Nekem a legmeghatóbb a korlátok, keretek teljes megszűnése,az egység megélése, igazi önvalónk és szellemi testvérünk felemelése és átölelése.
Ezért bátorítalak:ha útjaink keresztezik egymást, térj be hozzám. 

Orsi hétfőnként várja kedves vendégeit a központban, bejelentkezés szükséges!


/assets/media/mereticzki-ozsvath-anna.jpg
Bejelentkezem

Mereticzki-Ozsváth Anna

Szakterület
Integrál szemléletű családállító, természetgyógyász, Bach-virágterápiás tanácsadó
Bemutatkozás

Az egész úgy kezdődött, hogy véletlenül megismertem valakit, aki Bach-virágterápiával dolgozott, és adott nekem egy üvegcsét, amitől hirtelen elmúltak az akkor már hónapok óta fennálló testi és lelki bajaim. Persze, véletlenek nincsenek. Ez a tapasztalat akkora hatással volt rám, hogy - bár már egész kicsi korom óta vonzódtam a láthatón túli dolgokhoz, addig komolyabban sosem merültem bele -, meg kellett ismernem jobban ezt a fajta terápiát, és ezzel elindultam egy úton, mely elvezetett olyan tapasztalatokhoz, élményekhez, emberekhez, iskolákhoz, tanfolyamokhoz és könyvekhez, melyeknek köszönhetően már én is segíthetek a hozzám fordulóknak. 
Ez az út a Bach-virágterápiával és a reikivel indult 2006-ban, melyek a kezdeti tudatos tanulás és tapasztalatszerzés után mára már teljesen a mindennapjaim természetes részeseivé váltak. Az eszenciákkal csodálatos gyógyulások szemtanúi lehettem, egy idő után azonban kevésnek éreztem a betegségek lelki okainak ismeretét, szerettem volna megérteni, hogy mi történik pontosan a testben. Ezért, elvégeztem előbb az általános természetgyógyászati, majd egészségügyi képzéseket, végül kínai orvoslást, különböző masszázsokat, akupresszúrát és fül-akupunktúrát tanultam. Természetgyógyász képesítésemet fül-akupunktúrás addiktológusként szereztem meg, 2008-ban. 
Egy párkapcsolati krízis során jutottam el a Transzperszonális Légzés Intézetbe, itt volt alkalmam először részt venni egy újjászületésen, ami újabb mérföldkő volt a spirituális élmények listáján (mindenkinek csak ajánlani tudom, szülessen újjá!). Itt ismertem és tanultam meg használni a transzlégzést, mint terápiát. Ezen a képzésen találkoztam Dr. Agócs Gabriellával, aki később Farkas Zitával és Vágvölgyi Dórával közösen, megnyitotta az Integrál Szemléletű Családállító iskoláját, ahol az első évfolyamnak már lelkes hallgatója is voltam, majd 2014-ben sikeresen családállító vizsgát tettem, és jogosultságot szereztem családfelállítói, szervezetfelállítói és testterápia munkára.

Életem nagy meghatározó vonala mindig a szerelem volt, így érthető módon, főleg párkapcsolati kérdésekkel és elakadásokkal kerestek meg mások is. Az emberi kapcsolatok működése mindig lenyűgözött, a láthatón túli, az a nagyon finom energiaháló, ami összeköt minket, ami befolyásol, ami meghatároz. Mely tulajdonképpen eldönti, hogyan fogunk mi működni. Különböző terápiás irányzatok közül én végül a családállítás módszerében találtam meg a lehetőséget, hogy ezt a finom mezőt képesek legyünk tökéletesen megjeleníteni, megérezni, és megértést nyerjünk általa azokra a helyzetekre (is), melyek valamiért nehézséget okoznak számunkra. 
2014-ben férjhez mentem, 2016-ban pedig megszületett a kisfiam, és megszületett bennem is valaki, egy új személyiség, az Anya. Minden tanfolyam és oklevél után, ez az a terület, ahol már nem számít a papír és az elismerés, a legnagyobb tanítóm pedig egy kis ember, könyvek nélkül, előadások nélkül, a maga teljes természetességével; én pedig igyekszem legjobb tudásom szerint megfelelni az új szerepeknek és élvezni minden percét.


Hetente egy napon szeretettel várom a hozzám fordulókat, szupportív, támogató beszélgetésekre, Bach-virágterápiára, egyéni vagy csoportos családállításra a Gerinc és Egészség Központban. Sok érdekes böngészni való, a honlapomom: https://www.integraltcsaladallitas.hu

 


/assets/media/kadaanna-uj.jpg
Bejelentkezem

Kada Anna

Szakterület
Természetgyógyász kineziológus, talpreflexológus, gyógymasszőr, gerincterápiás jógaoktató
Bemutatkozás

Az egészségügyben eltöltött 25 év tapasztalatai, szűkre szabott lehetőségei és korlátai nyitották meg bennem azt a kaput, ami az alternatív terápiák felé vezetett.

Segíteni akartam az embereknek a gyógyulásukban, módszert akartam adni a kezükbe, hogy adott esetben magukon is segíthessenek.  Kerestem a lehetőségeket, hogyan és miképpen tudnám ezt megvalósítani. Láttam és saját magam is megtapasztaltam, hogy betegség esetén igazi megoldásra nem számíthatok, sajnos Homo Sapiensből legfeljebb „Homo Pacienssé” válhatok.

Kezdetben próbáltam az egészségügyön belül maradva segíteni az embereknek, ezért gyógymasszőr lettem, 10 éven keresztül dolgoztam mozgásszervi betegek kezelésével, rehabilitációjával.

A segítségnyújtás további alternatíváit keresve párhuzamosan tanultam közben a természetgyógyászatot, a talpreflexológiát és a kineziológiát.

Az igazi elhivatottságot a kineziológia jelentette számomra, ami a mai napig tart, mert különböző ágai és módszerei az élet bármilyen problémáira segítséget nyújtanak. Ebben találtam meg az összes választ és megoldást is ami a betegségekkel, azok kialakulásával és a gyógyulással kapcsolatban felmerült bennem.

 Jelenleg a gyógyító munkám alapját a kineziológia módszerei adják. A hozzám fordulóknak ezekkel tudok elsősorban segíteni a következő testi, mentális energetikai és lelki problémák esetén:

 • Mozgásszervi problémák
 • Motiváltság hiánya, önbizalom hiány, szociális szorongások
 • Az átképzés, felnőttkori tanulás során felmerülő gondok (pl. idegen nyelv, vagy új szakma tanulása)
 • Érzelmi zavarok, csalódottság, kudarc, fásultság, gyakori hangulatingadozás, kiégettség érzés
 • Társadalmi kihívások, családi és egyéb kapcsolati gondok, kommunikációs nehézségek
 • Erőteljes munkahelyi, vagy magánéleti stressz, lelkileg különösen megterhelő munkavégzés, vagy élethelyzet
 • Érzelmi problémák, egzisztenciális félelem, gyakori frusztráltság érzés, konfliktuskezelési nehézségek
 • Mozgáskoordinációs zavarok, gyenge szem-kéz koordináció agykárosodott gyerekek, illetve felnőttek számára
 • Tanulási problémák, viselkedési zavarok hátterében lévő primitív reflexek oldása
 • Speciális tanulási problémák: Olvasási, írási, és számolási nehézségek, szövegértési zavarok (diszlexia, diszkalkulia, diszgráfia, legaszténia)
 • Erős vizsgadrukk, dolgozatírástól, feleléstől való túlzott félelem
 • A tanulás, gondolkodás, koncentráció, problémamegoldás nehézségei
 • Energetikai kiegyensúlyozatlanság

Bármikor, amikor úgy dönt, hogy szeretné jobban megismerni önmagát, és többet megtudni az Önben lévő képességekről.

Kineziológiai módszerek, amikkel Önnek is segítségére lehetek:

1.            Leap kineziológia / Tanulást segítő haladó program/Agyintegráció

2.            EDU-kineziológia / Pedagógiai Kineziológia:

                BrainGym / Agytorna

                Optimális Agyi Szervezettség / OBO

                Intelligencia Hét Dimenziója / InDepht

              Mozgás újratanulása / Movement Dinamic

3.            One Brain kineziológia / Three in One Concepts

4.            Touch for Health kineziológia

5.           Neuro energetikai Kineziológia:

                S.I.S.P kineziológia / Stress Indicator Point System

                S.I.P.S BAP kineziológia / Body Alignment Proprioception

6.            Stress Release / Wellness Kineziológia

A jógával 1983-ban találkoztam először.  Mivel a munkám egyik fókuszában a mozgásszervi betegségek állnak, úgy éreztem azt a tudást, élményt és tapasztalatot, amit a jóga által éltem meg, át kell adnom másoknak is a gyógyulásuk érdekében. A leggyakoribb panaszok között a gerinc különböző betegségei állnak, ezért döntöttem a gerincterápiás jóga oktatása mellett. Így nem csak általános, hanem speciális segítséget is tudok nyújtani a hozzám fordulóknak egyéni vagy csoportos formában.

További módszerek, melyekkel segíthetek még az egészség megőrzésében és helyreállításában:

Az elmúlt 20 évben a talpreflexológia, a gyógymasszázs, a kineziológia és a jóga mellett a következő módszereket tanultam meg:

•             Kranioszakrális áramlat® /craniosacral_flow®/ terápia

•             Bach virágterápia

•             Kapcsolatteremtő gyógyítás® és Kapcsolatteremtés®

•             Reiki /tanára vagyok a módszernek/

Az alábbiaknak oktatója is vagyok:

 • Frissítő testmasszázs
 • Frissítő talpmasszázs
 • Kineziológia /Brain Gym
 • Reiki

Várom kedves meglévő és új páciensemet a Gerinc és Egészség Központban! Bejelentkezni e-mailben és telefonon lehet:

06 30 214 36 25; kadaanna20@gmail.com

 


/assets/media/petre-anett-1000.jpg
Bejelentkezem

Petre Anett

Szakterület
Coach,-terapeuta, tréner, energiagyógyász
Bemutatkozás

Komplex csomaggal, széles eszköztárral, holisztikus módon segítem a hozzám fordulókat. Nincs két egyforma ember és két egyforma probléma, ezért a kezelések/találkozók során egyénre szabott tervet alakítok ki a kliensem/ügyfelem számára és állapotát nyomon követem egészen a vágyott cél elérésig. Szaktudásommal a magánéleti jellegű problémák mellett hangsúlyt fektetek a munkahelyi stresszből fakadó megbetegedésekre, lelki és mentális megterheltségre.  

Fő területeim:

 • Önismeret, - személyiség tipológia
 • Mobbing (munkahelyi pszicho terror) kezelése-oldása,
 • Pszichoszomatikus megbetegedések kezelése, -megelőzése
 • Stressz kezelés, burn-out, reziliencia
 • Életvezetési tanácsadás
 • Krízis-gyászfeldolgozás
 • Viselkedési stratégia kialakítása
 • Karriertervezés
 • Energetikai egyensúly megteremtésének elősegítése
 • Asszertivitás – a segítő kommunikáció
 • Tárgyalás technika

Anett péntek délutánonként elérhető a Gerinc és Egészség Központban. (1055 Budapest, Honvéd u. 38.) Bejelentkezés szükséges!


/assets/media/szutsnoemi.png
Bejelentkezem

Szűts Noémi

Szakterület
biokozmetikus, arcmasszázs terapeuta
Bemutatkozás

Szűts Noémi biokozmetikus, arcmasszázs terapeuta vagyok.

Sok éves kozmetikusi tapasztalatom azt mutatja, hogy a szalonban végzett kezeléseim legfontosabb része a masszázs. 
A vendégek ellazulva szépülnek, gyógyulnak a masszírozó kezek alatt, a feszültségek oldódnak, a testben méregtelenítő, gyógyuló folyamatok indulnak el, ezzel a bőr felszínén is pozitív változások mutatkoznak. 
Az elmúlt évek során folyamatosan kerestem és tanultam azokat a masszázs technikákat amelyekkell segíteni tudom vendégeim szépülését, gyógyulását. 
Biokozmetikusként elkötelezetten hirdetem az egészség és környezettudatos élet fontosságát. 
Kizárólag bőrbarát, natúr és biokozmetikumokkal dolgozom. 
Az Egészség Központban a következő kezelésekkel várom:

 • GUASHA Jade köves meridián arcmasszázs 
 • FaceLift arcmasszázs
 • Arc, nyak, dekoltázs masszázs szemmasszázzsal 
 •  2019. júniustól - BIO ARANYLÓ ORCHIDEA STEM CELLS kezelés speciális arc - dekoltázs - mell masszázzsal
 • 2019. júniustól -  Lomilomi arcmasszázs 

Helyszín: 1055 Budapest Honvéd u 38. (Jászai Mari tér közelében)
Időpont: kedd
Bejelentkezés: ☎30/2022500 vagy szuts.noemi@gmail.com 


/assets/media/toeroek-attila_1.jpg
Bejelentkezem
 • Evminov Gerinc és Egészség Központ, 1055 Budapest Honvéd u. 38.

 • +36 20 365 1435

Török Attila

Szakterület
jógaoktató
Bemutatkozás

Török Attila, az Evminov központ indulása óta tart jógaórákat nagytermünkben. Attila 22 évet IT szakemberként töltött, a számítógép felett görnyedve, amikor úgy érezte, hogy muszáj valamit tennie az egészségéért. Mozgásformának a jógát választotta és ma már oktatóként dolgozik, célja, hogy másokkal is megszerettesse ezt a csodálatos, ősi mozgásformát. A jóga által nyújtott lelki kiegyensúlyozottság a testi egészségre is hatással van, ez számtalanszor bebizonyosodott az évezredek során.
✅A jóga segít, hogy a korunknak megfelelő vitalitással rendelkezzünk, sőt sokan állítják, hogy fiatalító hatással bír.
✅Hajlékonyabbá, ruganyosabbá teszi a testet - azonak is érdemes belevágni, akik úgy érzik ők nem lennének képesek a gyakorlatok elvégzésére-, hiszen a nyújtógyakorlatok pont ebben segítenek.
✅A jóga, azáltal hogy a testünkre és a légzésünkre figyelünk, segít kizárni a külvilágot, és megteremtődik a stresszes életünkben annyira vágyott lelki béke is! 
Attila kedden, csütörtökön és pénteken is tart a központban órát (1055 Budapest, Honvéd u, 38.), a pontos időpontokért kattints  az órarendre: http://www.evminov.hu/hu/evminov-kozpont/orarend
Ha még nem jártál nála, hívd fel telefonon, hogy biztosítsd a helyet az órán. ☎️ +36 20 365 1435 


/assets/media/eleknora.jpg
Bejelentkezem

Elek Nóra

Szakterület
Pilates edző, jóga oktató, személyi edző
Bemutatkozás

Elek Nóra vagyok, pilates, jóga oktató és személyi edző.

A mozgás kiskorom óta szerves része az életemnek. Kezdetben úsztam, majd modern táncot tanultam. Később a testem sérülékenysége miatt a preventív-gyógyító hatású mozgásformák felé fordult a figyelmem, mint amilyen a jóga és a pilates.

A mindennapi gyakorlás a fizikai hatások mellett – szép tartás, nagyobb hajlékonyság és erőnlét, helyes légzés, jobb testtudat - egyre komolyabb lelki változást hozott az életembe, javult a koncentrációm, jobb lett a közérzetem és általában kiegyensúlyozottabb lettem.

Örömmel tölt el, ha segíthetek másoknak megtapasztalni akár a jóga, akár a pilates jótékony hatásait.

Óráimon nagy hangsúlyt helyezek a gyakorlatok pontos kivitelezésére, a mozdulatok áramlásszerű összekötésére, az egyensúlyérzék fejlesztésére és az óra végi alapos stretchingre. Arra törekszem, hogy az ízületeket kímélve, biztonságosan és preventíven, a saját határokat tiszteletben tartva, mindenki a legtöbbet hozza ki a lehetőségeiből, és egyúttal lelkileg feltöltődve, jóleső fáradtsággal távozzon.

Végzettségeim:

 • Csoportos fitness instruktor - IWI
 • Pilates oktató – Fitness Company
 • SpineUp! Preventív gerinctréning – Almásy Mozgásakadémia
 • Core stabilizáció – Almásy Mozgásakadémia
 • Stretching – Almásy Mozgásakadémia
 • Személyi edző  - IWI
 • PSX Függesztéses tréning – Almásy Mozgásakadémia
 • deepWORK Basic - IFHIAS
 • 3D Yoga oktató – Almásy Mozgásakadémia
 • Hatha jóga és vinyasza flow oktató – Monsoon Jóga Stúdió
 • Rehabilitációs tréner – Almásy Mozgásakadémia

Várok mindenkit szeretettl óráimon kedden és csütörötökkön, este 19 órakor.

Bejelntkezni telefonon vagy emailben lehet:

Tel.: +36 20 369-7377

E-mail: nora.elek@gmail.com


/assets/media/sm-07.jpg
Bejelentkezem

Szabados Emese

Szakterület
Anyagcsere tipizálási tanácsadó, személyi edző, közgazdász
Bemutatkozás

Az egészséges életmódhoz szorosan hozzátartozik az egészséges étkezés is. Központunk egy olyan szakemberrel, Szabados Emesével dolgozik együtt, aki egy rendkívül hatékony és különleges módszert alkalmaz, az eredeti metódus alapján egyedülállóan Magyarországon.

A módszer lényege a következő:

Az anyagcsere típus alapján meghatározott étrend a legegyedibb a manapság létező táplálkozási rendszerek körében. Genetikailag mindannyian különbözőek vagyunk, ezért különböző étrendekre van szükségünk, mindenkinek egyedülálló táplálkozási igénye is van. Miközben valakinek a zöldség, a gyümölcs, a gabona, alacsony zsírtartalmú ételek vagy kevés zsír elégíti ki az igényét, addig más ember a sok fehérjétől, kevés zöldségtől és még kevesebb gabonától virágzik.

Szervezetünknek nem csak különböző tápanyagokra (fehérje, zsír, szénhidrát) van szüksége, hanem nagyon fontos a tápanyagok megfelelő eloszlása. Az anyagcsere tipizálást ez különbözteti meg étrendektől és ez a sikerének a kulcsa.

Hogyan tudhatja meg, hogy melyik csoportba tartozik?

Az anyagcsere típusának értékelése kérdőív (140 kérdés) segítségével történik. A táplálkozási-, fizikai- és pszichológiai jellemzők segítségével választ kapunk az egyén autonóm idegrendszerének, hormon típusának, illetve anyagcsere típusának működésére. A kérdőív nagyon részletes, sok témát felölel, rákérdez a kiválasztására, az emésztésére, a lelki állapotára és számos fontos tényezőre. Az anyagcsere típus ismerete az egészség és az optimális súly alapja.

A tipizálás menete, online:

1. Átfogó elemzés

Ha érdekeli a módszer, akkor írjon e-mailt az bejelentkezes@evminov.hu címre. Ezt követően kapni fog egy kérdőívet, amit kitöltve várunk vissza. A továbbiakban a kérdőív fel lesz töltve a Metabolic Typing központi rendszerébe. Néhány nap múlva megérkezik az eredmény, ami alapján Emese meghatározza a pontos anyagcsere típusát.

Mi jár a kapott eredményen felül?

-              Egy táblázatot - ez lesz az Ön „Bibliája” – amiben fel lesz tüntetve, hogy milyen élelmiszereket ehet. Melyik jó a típusának, melyik semlegesek, és melyek fogyasztását kell kerülni.

-              Ami ezt a módszert egyedivé teszi, hogy meghatározzuk a kapott eredmény alapján, hogy mennyi szénhidrátot, zsírt és fehérjét kell ennie.

-              Menü javaslatot

Amit nem adunk:

-              Konkrét étrendet grammokkal. Ez a rendszer máshogy működik. Azt ugyan kiszámolható, hogy a fizikai aktivitás mennyi kalóriát igényel, de hogy a, hogy a szellemi munka mennyi energiát igényel az nem megahatározható. Ez majd a szervezetének visszajelzése alapján dől el.

A tipizálás ára 35.000.- forint, és a kérdőívet az összeg beérkezte után küldjük el.

2. Basic tipizálás

Az anyagcsere típusának értékelése ebben az esetben is kérdőív (50 kérdés) segítségével történik. Basic tipizálás esetén meg tudjuk állapítani a szervezet táplálék elégetési, feldolgozási képességének sebességét, azonban nem állapítjuk meg, hogy az autonóm idegrendszer melyik funkciója dominál, illetve azt sem, hogy milyen az egyén hormontípusa.

Basic tipizálás ára: 15.000.- forint, és a kérdőívet az összeg beérkezte után küldjük el.

 

Emese hitvallása

Ezerszer hallhatták a médiában, barátoktól, szakemberektől, hogy sosincs késő elkezdeni. Igen, ezzel én is egyetértek. Ennek ellenére hiszem, hogy elkezdeni viszont csak egyszer kell (minél korábban), nem pedig szezononként. Aki ismer az tudja, hogy az elmúlt néhány évben történtek olyan események magánéleti válságtól kezdve egészségügyi problémákig, amik tökéletes indokok lehettek volna arra, hogyan és miért NEM mozgok vagy eszem úgy, ahogyan kellene.

Én mégsem adtam fel, nem voltam hajlandó lemondani a magammal szembeni igényességről. Mert valljuk be ez erről is szól. Nem esztétikai szempontból, hanem arról, hogy a testem megérdemli ezt a törődést. Hiszem, hogy aki eljut hozzám, az már felismerte, hogy nem megy egyedül, hogy kell egy szakértő, kell egy ember aki segít, támogat. Azt gondolom az elmúlt években sok embert támogattam, volt akit napi szinten, akár az esti üzenetváltásig, hogy mit hogyan egyen, mit ne csináljon. Bevallom rengeteg energiába telt.

Mindaddig szívesen teszem, ameddig értő fülekre találok. A legfontosabb lecke az, hogy ez nem egy szükséges rossz. Ez az út az életmódváltáshoz, hogy ez ne nehézség legyen, hanem életforma. Az edzés ne kötelező legyen, hanem örömforrás. Aki ezeken átmegy az egy ponton túl nem fogja érteni azokat, akik ezt nem így teszik, illetve korábbi önmagát… igen ilyen ez. Változunk. Fejlődünk. Ez visz előre. Nőként, Férfiként, Emberként…

Szabados Emese

Anyagcsere tipizálási tanácsadó

Személyi edző, közgazdász

A tanácsadás online történik, de ha szükségét érzi a személyes találkozónak, akkor kérjük jelezze az bejelentkezes@evminov.hu címen.